روش دیگر تخریب ساختمان، روش مکانیکی است. در این روش از ماشین آلات سنگین مانند بیل مکانیکی، لودر، جرثقیل و چکش هیدرولیکی استفاده میشود. تخریب مکانیکی جز روشهای سریع و ایمن بوده و برای تخریب ساختمانهای بزرگ و اسکلت دار مناسب است.
تخریب ساختمان به طور متوسط با چه هزینهای در سنجاق ارائه میشود؟
توصیه ی بیمه پلاس به شما این است که حداقل مدت بیمه نامه را یکساله انتخاب نمایید شاید بعد از گودبرداری شما ریسک بالایی نداشته باشید اما سقوط اجسام و مواردی از این دست تا روز آخر امکان وقوع دارند.
این روش مناسب پروژههای کوچک و بازسازیهای داخلی است. با نیروی انسانی انجام میشود و دقت بالایی دارد اما زمانبر است و به نیروی ماهر نیاز دارد.
در «خدمت از ما» همیشه میتوانید کمترین قیمت بازار را پیدا کنید.
پس از عملیات تخریب ، کف سازی ساختمان مهمترین بخش است. چنانچه کف سازی ساختمان اصولی انجام نشود تمام لایه های بعدی کف ساختمان مانند سرامیک یا سنگ یا پارکت لمینت که بعداً قرار هست اجرا شوند به مشکل خواهد خورد. به منظور کف سازی ساختمان از انواع پوکه معدنی یا پوکه صنعتی و در برخی موارد از ماسه استفاده میشود. سپس برای دستیابی به یک سطح تراز نرمه کشی با ملات ماسه و سیمان و با طرح اختلاط مخصوص اجرا میشود. در صورتیکه طرح اختلاط نرمه سیمان بدرستی صورت نگیرد کف سازی تقریباً بی اثر بوده و کف پس از مدتی ترک میخورد و نشست میکند.
استفاده از ماشینآلات سنگین مانند بیل مکانیکی، جرثقیل یا گوی تخریب، هزینه پروژه را افزایش میدهد.
کروم بندی کفسازی سوالات متداول تخریب ساختمان
آیا در زمان عملیات تخریب راه دسترسی به شیر آتش نشانی محفوظ مانده است؟
روشهای تخریب ساختمان مختلف بوده و شما میتوانید متناسب با نیاز، بودجه و شرایط ساختمان از روش مناسب اقدام کنید.
در این روش، گوی فولادی به جرثقیل زنجیردار یا لودر و بولدوزر وصل شده و با ضربات آونگی یا رها شدن از بالا سازه را خراب میکند.
هر کدام از این روشها و مراحل تخریب ساختمان و بنا هزینههای جداگانهای دارد که تخریب ساختمان بهتر است قبل از انتخاب پیمانکار تخریب ساختمان به آن توجه کنید.
نوع مصالح تأثیر قابلتوجهی بر هزینه دارد. تخریب ساختمانهای بتنی و فلزی معمولاً دشوارتر و پرهزینهتر از سازههای آجری یا چوبی است.
معمولاً ساختمان کلنگی دو طبقه در عرض یک هفته تخریب میشود و برآورد هزینه به تجربه تخریبکار بستگی دارد. همچنین تخریب ساختمان کلنگی حتماً باید با نظارت مهندس پیمانکار تخریب و حضور مهندس ناظر پروژه صورت بگیرد. تخریب ساختمان به روش سنتی و عدم استفاده از مهندس از نظر شهرداری ممنوع است و تخلف محسوب میشود. همچنین با توجه به خطرات احتمالی تخریب ساختمان کلنگی برای ساختمان های مجاور کار تخریب باید بر پایه اصول مهندسی و علمی باشد.